.

SW SMITH и WESSON налепница Деклар 4 x 4

SW SMITH и WESSON налепница Деклар 4 x 4

DEN 63.20

Стока
Достапно е за нарачката

Сосема нова налепница Направено од високо квалитетен винил. Може да се примени на која било чиста површина. Само излупете и лепете. Испорака во светот. Сосема нова налепница. Направено од високо квалитетен винил. Може да се примени на која било чиста површина. Само излупете и лепете. Испорака во светот. Сосема нова налепница е изработена од високо квалитетен винил. Уми е пресечен околу контурата на сликата. УВ и отпорен на вода.

Особините