.

SLSFJLKJ EM575 12V и 24V автомобилско возило тестер на батерии за батерии со мултифункционално мерач на мерач Дигитален анализатор Дијагностички дијагностички дијагностиц

SLSFJLKJ EM575 12V и 24V автомобилско возило тестер на батерии за батерии со мултифункционално мерач на мерач Дигитален анализатор Дијагностички

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Тестирајте ги сите батерии за олово киселински батерии, вклучително и обични батерии на олово киселина, батерии на рамна плоча АГМ, спирални батерии на АГМ, батерии на гел и итн Врската со обратна поларитет нема да го оштети тестерот или да влијае на возилото и батеријата под тест. Директно тестира ниска батерија, нема потреба целосно да се наполни батеријата пред тестот. Опсегот на мерење од 12 V батерии е 9 - 15 V, мерниот опсег од 24 V батерии е 9 - 30 V. Стандардите за тестирање вклучуваат најчести стандарди за батерии ширум светот : CCA, DIN, EN, IEC и JIS. Тестирајте ги сите батерии за олово киселински батерии, вклучително и обични батерии на олово киселина, батерии на рамна плоча АГМ, спирални батерии на АГМ, батерии на гел и итн. Врската со обратна поларитет нема да го оштети тестерот или да влијае на возилото и батеријата под тест. Директно тестира ниска батерија, нема потреба целосно да се наполни батеријата пред тестот. Опсегот на мерење од 12 V батерии е 9 - 15 V, мерниот опсег од 24 V батерии е 9 - 30 V. Стандардите за тестирање вклучуваат најчести стандарди за батерии ширум светот : CCA, DIN, EN, IEC и JIS. Опсег на мерење на напон : 9 V до 30 V DCBattery Внатрешен отпор Мерење на опсегот : 2 ~ 200 MΩoperation Температура : 0 ℃ до 40 ℃ Температура на складирање : -20 ℃ до 60 ℃ Тежина : Околу 258 Gfeatures : Тестирајте ги сите автомобилски вртечки батерии на олово киселини, вклучително и обични оловни киселини, вклучително и обични олово киселини Батерии, батерии со рамна плоча AGM, спирални батерии AGM, батерии на гел и итн. Врската со обратна поларитет нема да го оштети тестерот или да влијае на возилото и батеријата под тест.

Особините