.

Форд Мустанг маица странични ленти со пони

Форд Мустанг маица странични ленти со пони

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

100% памук Направени во САД или увезени. Повлечете го затворањето. Унисекс вклопување : Унисексната големина одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките. Унисекс вклопување : Унисекс -големината одговара и на мажите и жените, но се заснова на стандардна големина на мажи. Маиците со поголема големина може да предизвикаат печатењето да се појави помал. Преголемите маици се популарни, со големина доколку претпочитате порелаксирано вклопување. Забелешка : Дел од целата продажба на нашата облека за спасување на домашни миленици е донирана на засолништа за животни. Одрекување : Целокупната облека на Форд е официјално лиценцирана и доаѓа со мала ознака под графиките.

Особините