.

Изолација на домаќинството Бутил водоотпорна лента-За истекување на цевки и поправка на пукнатини, целата лента за поправка на времето за внатрешна или надворешна

Изолација на домаќинството Бутил водоотпорна лента-За истекување на цевки и поправка на пукнатини, целата лента за поправка на времето за внатрешна

DEN 683.20

Стока
Достапно е за нарачката

● Супериорни перформанси : Бутил водоотпорна лента, обработена од висококвалитетна бутил гума, водоотпорна, запечатена, нетоксична, без мирис, протек-докажана, светлина брза, ретардант на пламен ● Професионалец : ЛЕПС-лента со сите временски услови може да се користи за одржување на затворено и на отворено. Се користи за решавање на какви било протекувања и пукнатини. ● практичност : лентата за запечатување може да се залепи на која било материјална површина (метална/керамика/стакло/пластика, итн. Силна адхезија, не е лесно да се падне. ● Лесен за употреба : Само излупете го излупениот филм, а потоа залепете ја оваа лента за заптивната смеса каде што ви треба. ● Широко користено : Се користи во градење покриви, дома и градина DIY полиња, кујни и бањи, карполи, бродови, wallsидови, поправки на отворено, запечатување на цевки, итн. ● Супериорни перформанси : Бутил водоотпорна лента, обработена од висококвалитетна бутил гума, Водоотпорен, запечатен, нетоксичен, без мирис, доказ за протекување, светло брзо, ретардант на пламен. ● Професионалец : ЛЕПС-лента со сите временски услови може да се користи за одржување на затворено и на отворено. Се користи за решавање на какви било протекувања и пукнатини. ● практичност : лентата за запечатување може да се залепи на која било материјална површина (метална/керамика/стакло/пластика, итн. Силна адхезија, не е лесно да се падне. ● Лесен за употреба : Само излупете го излупениот филм, а потоа залепете ја оваа лента за заптивната смеса каде што ви треба. ● Широко користено : Се користи во градење покриви, дома и градина DIY полиња, кујни и бањи, карполи, бродови, wallsидови, поправки на отворено, запечатување на цевки, итн. , и има добро следење на деформацијата. Ова е повеќенаменска бутил водоотпорна лента што може да се искористи за решавање на протекување и пукнатини на вода во внатрешна и надворешна вода.

Особините