.

Трансформатори Винил Декл налепница за кожа за Sony PlayStation PS Vita PSV

Трансформатори Винил Декл налепница за кожа за Sony PlayStation PS Vita PSV

DEN 1424.00

Стока
Достапно е за нарачката

Заштитете ја вашата конзола од нула и прашина Стилски и моден дизајн. Направено од високо квалитетен винил. Сјај ламинат за најдолга издржливост. Лесно за нанесување, чистење и отстранување. Нашите кожи ќе донесат освежено сјајно ново лице на вашиот систем на игри. Разликата ќе ја видите веднаш по апликацијата!. Заштитете ја вашата конзола од нула и прашина. Стилски и моден дизајн. Направено од високо квалитетен винил. Сјај ламинат за најдолга издржливост. Лесно за нанесување, чистење и отстранување. Нашите кожи ќе донесат освежено сјајно ново лице на вашиот систем на игри. Разликата ќе ја видите веднаш по апликацијата!. Сите кожи имаат иновативно отстранливо и резистентно лепило што ги прави лесни за инсталирање и исто толку лесно да се отстранат без да остават никакво незгодно густо на вашиот играч. Дури и подобро, тие се доволно тенки за да работат со повеќето додатоци за партии и случаи!.

Особините