.

Скали на платформата VE-PS3000 3000kg/6600lb 0,5kg/1.1lb

Скали на платформата VE-PS3000 3000kg/6600lb 0,5kg/1.1lb

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Се одликува со повеќе единици за мерење, вклучувајќи : kg и lb Лесен за ракување со LED дисплеј со висок контраст, внатрешна батерија што може да се надополнува, индустриските гумени стапала и стабилната конструкција од не'рѓосувачки челик. Оваа ставка е опремена за каква било операција за мерење. Вклучува кабел за индикатор од 10м/32, површина на дијамантска плоча за додаден зафат и индустриски гумени нозе. Оваа скала на платформа има повеќе функции, вклучувајќи : мерење, броење на делови, динамично мерење, проверка и функција за задржување. Вклучува монтирање за дисплејот, како и 3 батерии АА. Вагите на платформата VE-PS на Velab нудат високо ниво на флексибилност за индустриски средини со тежина на различни производи. Оваа ставка ја зголемува производството, додека обезбедува најголема точност и највисок квалитет на производот. "Спецификации модел : VE-PS3000 Капацитет : 3000 kg/6600 lb Читливост : 0,5 kg/1,1 lb Повторливост : ± 0,5 kg/1,1 lb Линеарност : ± 1 kg/2.

Особините