.

Полнач за батерии на Wasabi Power за GE E1030

Полнач за батерии на Wasabi Power за GE E1030

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Mini Rapid Charger целосно ја наплатува батеријата за приближно 60-90 минути Платениот рамен пин овозможува компактно и лесно складирање. LED за паметно полнење означува кога полнењето е завршено и спречува преполнување на батеријата. Сертификација за безбедност на CE; Ги исполнува или ги надминува OEM стандардите. Вклучува универзален полнач за AC 110-240 V, европски приклучок и адаптер за автомобили; 3-годишна гаранција на производителот. Mini Rapid Charger целосно ја наплатува батеријата за приближно 60-90 минути. Платениот рамен пин овозможува компактно и лесно складирање. LED за паметно полнење означува кога полнењето е завршено и спречува преполнување на батеријата. Сертификација за безбедност на CE; Ги исполнува или ги надминува OEM стандардите. Вклучува универзален полнач за AC 110-240 V, европски приклучок и адаптер за автомобили; 3-годишна гаранција на производителот.

Особините