.

Синологија Дискстација DS1621+ NAS сервер со Ryzen 2.2GHz процесор, 4 GB меморија, 6-залив, пакет 36TB со 6x 6TB Seagate Ironwolf

Синологија Дискстација DS1621+ NAS сервер со Ryzen 2.2GHz процесор, 4 GB меморија, 6-залив, пакет 36TB со 6x 6TB Seagate Ironwolf

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Синологија DS1621+, 4 GB меморија, 4x GB LAN, 6x 6 TB Seagate Ironwolf SATA (вкупно 36 TB) AMD Ryzen Quad-core 2. Крајно управување со датотеки и споделување. Целосно овластени решенија за виртуелизација на складирање. Крајно резервно решение. Синологија DS1621+, 4 GB меморија, 4x GB LAN, 6x 6 TB Seagate Ironwolf SATA (вкупно 36 TB). AMD Ryzen Quad-core 2. Крајно управување со датотеки и споделување. Целосно овластени решенија за виртуелизација на складирање. Крајно резервно решение. Синологија DS1621+ е моќно и компактно решение за складирање со прицврстување со 6-залив, дизајнирано за чување и заштита на критичните средства на податоците. Денешната зголемена количина на неструктурирани податоци бара попаметни и се повеќе повисоки методи на изведба за складирање, пристап и соработка. Наменето за приспособливост, DS1621+ ви овозможува да започнете мали, а потоа да се проширите како што растат вашите податоци.

Особините