.

Амиибо-Ревали

Амиибо-Ревали

DEN 1449.60

Стока
Достапно е за нарачката

Само допрете додаток amiibo до точката на допир NFC на компатибилен систем или додаток за Да Уживате во забавни дополнителни функции во играта во компатибилни игри Се препорачува за деца на возраст од 6+години. Добијте кул додатоци во играта со додатоци за амиибо и компатибилни игри. Само допрете додаток amiibo до точката на допир nfc на компатибилен систем или додаток за да уживате во забавните дополнителни функции во играта во компатибилни игри на Системот Nintendo Switch, новиот систем Nintendo 3 DS, новиот Nintendo 3 DS XL, новиот Nintendo 2 DS XL Или Wii U Конзола.

Особините