.

KPREPUBLIC JWICK Jwk Dreamland Прекинувач Линеарен 53G 5PIN SMD RGB mx Стеблен Прекинувач За Механичка Тастатура КОМПЈУТЕР Најлон LY 50m Позлатена Пролет

KPREPUBLIC JWICK Jwk Dreamland Прекинувач Линеарен 53G 5PIN SMD RGB mx Стеблен Прекинувач За Механичка Тастатура КОМПЈУТЕР Најлон

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Врвен Материјал За Домување : КОМПЈУТЕР Дното Домување Материјал : Најлон. Матичен Материјал : ЛАЈ. Тип На Прекинувач : Линеарен Прекинувач. Спинг Спецификации : Долги 2 Фази Позлатени Извори. Почетна Сила : 45/5gf. Долна Сила : 53/5gf. Предтравел : 1,8 ° 0,4 мм. Вкупно Патување : 3,7°0,4 мм. Работен Век : 50 Милиони Циклуси. ЏВИК Дримленд Линеарен Прекинувач Врвен Материјал За Домување : Компјутер Долен Материјал За Домување : Најлон Стеблен Материјал : Лај Прекинувач Тип : Линеарен Прекинувач Спинг Спецификации : Долги 2 Фази Позлатени Пружини Почетна Сила : 45 € 5gf Долна Сила : 53 quitch 5gf Pretravel : 1,8 € 0,4 mm Вкупно Патување : 3,7 € 0,4 mm Работен Век : 50 Милиони Циклуси SPEC Pom Стебло+компјутерНајлон Домување Линеарен Прекинувач Добар ЧУВСТВО ИЗБРАНИ Извори Долг Работен Век Прекинувач Само, Не Вклучувајќи и ДРУГИ РАБОТИ.

Особините