.

Н / Паметна Корпа За Отпадоци За Ѓубре За Калај За Ѓубре Во Кујна За Корпа За Ѓубре Во Бања Семејна Дневна Соба Пукнатини Корпа За Отпадоци

Н / Паметна Корпа За Отпадоци За Ѓубре За Калај За Ѓубре Во Кујна За Корпа За Ѓубре Во Бања Семејна Дневна Соба Пукнатини Корпа За

DEN 6896.48

Стока
Достапно е за нарачката

Интелигентна ИНДУКЦИЈА, Областа На Индустријата Е Двојно Зголемена Откако ќе ја напуштите конзервата за копче 4 секунди, корпата за отпадоци автоматски се затвора со допирање или притискање; ќе биде, се додека Раката не Остава Чести Ѓубре, Заштедувајќи Време и Помагајќи Во Заштитата на Животната средина. Лесно Одржување : Исчистете Со Влажна Крпа. Позната по својата стилска боја, завршница, оваа корпа за отпадоци се разликува за да го подобри вашиот постоечки декор. Оваа корпа за отпадна хартија може да се трансформира во корпа за отпадоци во канцеларијата на моделн, корпа за отпадоци од домашна канцеларија, корпа за рециклирање во канцеларија и лесно може да се користи корпа за отпадоци. Интелигентна ИНДУКЦИЈА, Областа На Индустријата Е Двојно Зголемена.Лесно Одржување : Исчистете Со Влажна Крпа Позната По својата стилска боја, завршница, оваа корпа за отпадоци се разликува за да го подобри вашиот постоечки декор.Оваа корпа за отпадна хартија може да се трансформира во корпа за отпадоци во канцеларијата на моделн, корпа за отпадоци од домашна канцеларија, корпа за рециклирање во канцеларија и лесно може да се користи корпа за отпадоци.

Особините