.

Риџид 40798 Гледа Змија Микрорел Видео Инспекција Систем СО CA-350 Водовод Змија Камера Монитор &засилувач; 21898 Sektech St-305 Линија Предавател, Линија Трагач И Подземни Линиј

Риџид 40798 Гледа Змија Микрорел Видео Инспекција Систем СО CA-350 Водовод Змија Камера Монитор &засилувач; 21898 Sektech St-305

DEN 3519.84

Стока
Достапно е за нарачката

Производ 1 : ПРЕДАВАТЕЛ ЗА СЛЕДЕЊЕ ЛИНИЈА : Ви Овозможува да напојувате метални линии за исклучително прецизно следење на линиите, подземно лоцирање на кабелот и многу повеќе и може истовремено да пренесува 2 фреквенции Производ 1 : ПРАКТИЧНИ ИНСПЕКЦИИ НА ЛИНИЈАТА : Поцврстиот кабел за притискање овозможува инспекции на линиите до 100 стапки.) и е идеален за мали или тешко достапни области со странични одводни линии. Производ 1 : КОМПАТИБИЛНОСТ СО ПОВЕЌЕ МОНИТОРИ : Компатибилен со сите монитори НА RIDGID See Snake CS или со вклучениот микро CA-350. Производ 1 : ЗАБИ ОД ВОЛФРАМ КАРБИД : Оптимизиран дизајн за лесно и брзо сечење и максимален век на траење во нерѓосувачки челик без потреба од масло. Производ 2 : ПРЕДАВАТЕЛ ЗА СЛЕДЕЊЕ ЛИНИЈА : Ви Овозможува да напојувате метални линии за исклучително прецизно следење на линиите, подземно лоцирање на кабелот и многу повеќе и може истовремено да пренесува 2 фреквенции. Производ 2 : КОМПАКТЕН, НО МОЌЕН : Испорачува моќност до 5 вати и има 4 опции за вкупна фреквенција за да ви овозможи да следите линии со значително помали пречки. Производ 2 : ЛЕСЕН за РАКУВАЊЕ : Копчиња со ИНДИКАТОРИ ЗА LED светло и удобни аудио повратни информации што потврдуваат дека вашето коло е добро пред да започнете, трагата го прави работењето со овој уред ветре. Производ 2 : РАЗНОВРСНИ ВРСКИ : Способни да користат 3 методи за поврзување - директно поврзување, површинска индукциска врска или индукциска врска преку одделно продадената Стегач За Индуктивен Сигнал Seek Tech. Риџид 40798 Гледа Систем За Видео Инспекција На Микрорел Од Змија Со Ca-350 Монитор За Водоводна Змија Камера Постигнете неспоредлива сигурност и перформанси на инспекцијата со Системот За Видео Инспекција Ridgid See Snake Microreel (каталог број 40798). Овој комплетен систем за видео инспекција вклучува 100 стапки (30 метри) кабел во барабан за 1 1/2" до 3" или 4 " линии, интегрирана дигитална инспекциска камера CA-350, два водичи за топки, сонда за локација на линијата, наставно ДВД и прирачник за оператор. Поцврстиот кабел за притискање и водоводната камера за микродрен овозможуваат инспекции на линиите до 100 стапки и се идеални за употреба на мали или тешко достапни места, особено оние со странични одводни линии. Дизајниран со компатибилност со повеќе монитори, овој систем за инспекција е компатибилен со сите монитори НА RIDGID See Snake CS или со вклучениот микро CA-350. Приближно половина од големината на типичните системи за инспекција, лесниот и компактен дизајн на системот со интегрирана рачка го олеснува зафаќањето скали или шахтите и складирањето во камиони за превоз до различни работни места. Издржливата и сигурна конструкција има зацврстена глава на камерата од нерѓосувачки челик со склоп на пружина за долг работен век и шест ПРЕДВОДЕНИ светла со висок интензитет вградени во камерата за одвод на канализација за исклучително гледање. РИЏИД е глобален производител на повеќе од 300 сигурни и иновативни алатки, доверливи од квалификуваните занаети во повеќе од 100 земји. Ригидните производи се наменети за професионалци на комерцијалните, индустриските и енергетските пазари кои ја инсталираат и одржуваат светската инфраструктура. ИЗГРАДЕН ЗА ОНИЕ КОИ ЗНААТ.RIDGID 21898 Sektech St-305 Линија Предавател, Линија Трагач И Подземни Линија Локатор, Жолта, Мали Од 1923 ГОДИНА, RIDGID остана симбол на сигурност на посветен професионалци на експерт занаети.

Особините