.

ISEEVY 16x16 HDMI Матричен Прекинувач СО HDMI 16 Во 16 Надвор Целосни Канали Поддршка 4Kx2K@30Hz, 1080P 3d@60Hz, HDCP 1.4, Сино-зраци Со Визуелни Копчиња За Полесно Ракување

ISEEVY 16x16 HDMI Матричен Прекинувач СО HDMI 16 Во 16 Надвор Целосни Канали Поддршка 4Kx2K@30Hz, 1080P 3d@60Hz, HDCP 1.4, Сино-зраци

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Целосните канали поддржуваат 4 K*2 K@30 Hz, 1080 P@120hz или 1080 P 3d@60 Hz Сите канали поддржуваат HDCP 1.4 декодирање и едид учење. Пријателско работење, секој влез и излез имаат копчиња со индикаторско светло за лесно контролирање. Копчиња за поддршка, RS232, далечински управувач. Ип веб-контролата преку КОМПЈУТЕР или мобилен е опционална (Забелешка : стандардно не поддржувајте, треба да додадете табла Со Андроид).

Особините