.

SMP60GUU NB 60mm Перница Блок Единица Движење Линеарни Лежишта

SMP60GUU NB 60mm Перница Блок Единица Движење Линеарни Лежишта

DEN 1550.40

Стока
Достапно е за нарачката

SMP60 GUU NB Перница Блок Тип : Слајд Единица Направени Во Јапонија : NB Линеарни Системи Nippon Лого Линеарни Системи SMP60 GUU NB Перница Блок Слајд Единица, внатрешниот дијаметар е 60mm, материјалот за задржување е смола, Серија главно се користи во САД, NB бренд (Nippon Лого Линеарни Системи), направени во Јапонија Точка : SMP60 GUU NB Тип На Лежиште : Линеарна Топката Черупка Вратило Дијаметар : 60mm Количина : Еден Лого Динамички оптоварување Рејтинг Cr : 4700 N статички оптоварување рејтинг Cor : 10000 N Надворешни Димензии Монтажа Димензии h E L L G M P B C S1 82 84.5 169 110 154 23 115 88 115 80 14(М12).

Особините