.

Креола Боја Чудо Маркери, Хаос Слободен Боење, 10 Брои, Возраст 3, 4, 5, 6

Креола Боја Чудо Маркери, Хаос Слободен Боење, 10 Брои, Возраст 3, 4, 5, 6

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

CRAYOLA - Боја Чудо Мини Маркери Бојата магично се појавува само на хартија За Чудење во Боја и нема да ја обои ткаенината или мебелот на кожата! Овој пакет содржи десет мини маркери. На возраст од 3 и повеќе години. Тоа е нетоксично. Во согласност СО АСТМ Д 4236. 10 мини боја чудо маркери. Опис На Производот Crayola Хаос Слободен Боја Чудо Мини Маркери. Магијата на бојата без неред. За употреба со Целата Хартија За Чудење во Боја. Боите магично се појавуваат само На Хартија За Чудење Во Боја. Од Производителот Crayola Боја Чудо Мини Маркери.

Особините