.

Екогард XT1277 Премиум Професионален Комплет За Филтер За Автоматски Менувач Одговара На Ford F-350 Super Duty 6.0 L 2005-2007, E-350 Super Duty 5.4 L 2005-2007, F - 250 Super Duty 6.0 L 2006-2007

Екогард XT1277 Премиум Професионален Комплет За Филтер За Автоматски Менувач Одговара На Ford F-350 Super Duty 6.0 L 2005-2007, E-350 Super

DEN 584.16

Стока
Достапно е за нарачката

КОМПАТИБИЛЕН Со Форд Ф-350 Супер Должност 60 Л 2005-2007, Е-350 Супер Должност 5.4 Л 2005-2007, Ф-250 Супер Должност 6.0 Л 2006-2007, Ф-250 Супер Должност 5.4 Л 2006-2010, Е-250 5.4 Л 2006-2007, Ф-350 СУПЕР Должност 5,4 Л 2006-2010, Ф-350 Супер Должност 6,8 Л 2005-2010.] Е-350 Клуб Вагон 5.4 Л 2004-2005, Ф-250 Супер Должност 6.8 Л 2006-2010, Е-350 Супер Должност 6.0 Л 2004-2007, Е-150 5.4 Л 2006-2007, Е-350 Супер Должност 6.8 Л 2006-2007, Е-150 Клуб Вагон 5.4 Л 2005, Е-350 Клуб Вагон 6.0 Л 2005, Е-450 Супер Должност 5. ЗАМЕНУВА FRAM FT1226, PUROLATOR P1277, WIX 58624, FORD 3 C3 Z-7 A098 AA. ПОГОЛЕМА ЗАШТИТА НА ПРЕНОСОТ. Медиумите со висока ефикасност помагаат да се заштитат скапите компоненти на преносот и да се одржат оптимални перформанси. ЕКОГАРД КВАЛИТЕТ. Произведени според највисоките стандарди за квалитет за сигурни перформанси и вклучува соодветна заптивка за инсталација без проблеми. Медиумите СО висока ефикасност НА ЕГОГАРД во овој филтер за пренос помагаат да се заштитат скапите компоненти на преносот и да се одржат оптимални перформанси. Ние произведуваме според највисоките стандарди за квалитет за сигурни перформанси, а комплетот вклучува соодветна заптивка за инсталација без проблеми. ЕКОГАРД ХТ1277 КОМПАТИБИЛЕН со : Форд Е-150 5.4 Л 2006-2007 Форд Е-150 Клуб Вагон 5.

Особините