.

Христијански Брендови БР 3 Специјална Божествена Милост

Христијански Брендови БР 3 Специјална Божествена Милост

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Пасхална свеќа е голема, бела свеќа што се користи во литургиите во Западното Христијанство (римокатоличката Црква, Англиканската Заедница и Лутеранските Хрухи меѓу другите) нова Пасхална свеќа се благословува и пали секоја Година На Велигден и се користи во текот На Пасхалната сезона која е за Време На Велигден, а потоа во текот на целата година во посебни прилики, како што се крштевки и погреби Секоја Волја Пасхална свеќа е дизајнирана имајќи ја предвид убавината и литургиската пракса. Рачно изработени со користење-51% Пчелин Восок-1 15/16 "Х 27". Пасхална свеќа е голема, бела свеќа што се користи во литургиите во Западното Христијанство (римокатоличката Црква, Англиканската Заедница и Лутеранските Хрухи меѓу другите) нова Пасхална свеќа се благословува и пали секоја Година На Велигден и се користи во текот На Пасхалната сезона која е за Време На Велигден, а потоа во текот на целата година во посебни прилики, како што се крштевки и погреби.

Особините