.

Топчест Вентил Затвори Прекинувач ОД Цевка Прилагодлив Пливачки Топчест Вентил Исклучи Автоматски Филтер За Вода ВО АКВАРИУМ РО Систем За Обратна Осмоза за Аквар?

Топчест Вентил Затвори Прекинувач ОД Цевка Прилагодлив Пливачки Топчест Вентил Исклучи Автоматски Филтер За Вода ВО АКВАРИУМ РО

DEN 1512.00

Стока
Достапно е за нарачката

Топчестите вентили дизајнирани за циркулирачко греење и дистрибуција на вода за пиење имаат одлична сигурност и јачина и се погодни за станбени апликации Должина на бродот : 3 " (76мм). Дијаметар на бродот : 1,8"(45мм). Должина на телото : 6 " (152мм).

Особините