.

МАГАЦИНОТ ST3277 Сребро 52mm М10 Машки 40-120°C Електричен Мерач На Температура На Водата

МАГАЦИНОТ ST3277 Сребро 52mm М10 Машки 40-120°C Електричен Мерач На Температура На Водата

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Точка Пакет Димензија : 4 Тежина На Пакетот - 0,85 Фунти. Точка Пакет Количина-1. Тип на производ-ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКИ МЕРАЧ. Електричен Мерач На Вода Temp M10 Maleeleelectric Magewater Temp M10 Malethingewater Temp M10 Malethine овие електрични помошни инструменти со ниски цени имаат напредни движења од 90 воздушни јадра и едноставна инсталација од 3 жици.Електричните сензори чуваат опасни течности во моторниот простор.Белото осветлување И осветлената игла ОБЕЗБЕДУВААТ одлична читливост дење или ноќе.Клучни Карактеристики52mm дијаметар90 sweep No големи конектори и цевки кои излегуваат одзади.Може да се монтира во понеобични позиции без поврзувањеприкажување.Полесно се инсталира во тесни области.Полесно е да се инсталира големо растојание од предметот што се мери.Спречува течности да влезат во патничкиот простор.Црно бирање со бела ЛЕР осветлена игла или Бел дијалект Со портокалова ЛЕР осветлена игла сите мерачи доаѓаат во комплет со поврзан сензор (освен мерач на напон).

Особините