.

16.4FT рамен микро USB кабел за продолжување на кабелот за напојување за yi камера Wyze Camera Oculus GO, затворен кабел за напојување за набудување на домот за безбедност на дома?

16.4FT рамен микро USB кабел за продолжување на кабелот за напојување за yi камера Wyze Camera Oculus GO, затворен кабел за напојување

DEN 159.84

Стока
Достапно е за нарачката

【Дополнителен долг и рамен кабел】 16,4ft продолжено кабел за продолжување за да се прошири опсегот на напојување од излезот на наизменична струја на вашата внатрешна или надворешна домашна камера за дома, а рамен кабел може да може лесно да се најде низ вратата или прозорецот 【Повеќе погодност】 Заменете го оригиналниот краток микро кабел што доаѓа со вашата безбедносна камера и додадете поголема погодност дома. 【Содржина на пакетот】 2 x 16.4ft Рамен USB продолжено кабел за напојување за камери за безбедност на надзор, кабелски нокти од 20 x жица. 【Дополнителен долг и рамен кабел】 16,4ft продолжено кабел за продолжување за да се прошири опсегот на напојување од излезот на наизменична струја на вашата внатрешна или надворешна домашна камера за дома, а рамен кабел може да може лесно да се најде низ вратата или прозорецот. 【Повеќе погодност】 Заменете го оригиналниот краток микро кабел што доаѓа со вашата безбедносна камера и додадете поголема погодност дома. 【Содржина на пакетот】 2 x 16.4ft Рамен USB продолжено кабел за напојување за камери за безбедност на надзор, кабелски нокти од 20 x жица. Дополнително долго - кабелот за напојување 16,4ft Extension ја одржува вашата внатрешна или надворешна безбедносна камера поврзана на многу поголемо растојание. Повеќе погодност - Заменете го оригиналниот краток микро кабел што доаѓа со вашата безбедносна камера и додадете поголема погодност дома. Она што го добивате : - 2 пакувања рамни USB кабли за камери за безбедност на надзор - кабелски клипови од 20 x кабелски нокти Scovee USB напојување рамен кабел е професионален дизајниран за усовршување на вашата внатрешна или надворешна безбедносна камера.

Особините