.

Хитачи 322503 Домување сет DS18DVB Дел за замена

Хитачи 322503 Домување сет DS18DVB Дел за замена

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power.

Особините