.

Инвертер 300W модифициран инвертер на синусен бран DC 12V до AC 220V 110V Инвертер соларен инвертер Микро конвертор на соларен инвертер

Инвертер 300W модифициран инвертер на синусен бран DC 12V до AC 220V 110V Инвертер соларен инвертер Микро конвертор на соларен

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Куќиштето на алуминиумска легура може да обезбеди напредна заштита од паѓање и испакнување Континуирана моќност : 250 W (Ве молиме, осигурете се дека вкупната оценета моќност на поврзаната опрема е 250 W). Заштита : Преоптоварување со краток спој, пренапон, обратна поларитет под/над. Опремено со тивок вентилатор за ладење, автоматски работи со различна брзина според оптоварувањето на напојувањето (WATT) и температурата за да се расипе топлината и да се намали работната бучава. Кога инверторот работи нормално, двете зелени LED светла работат, но кога е во состојба на заштита, црвената LED осветлува. Куќиштето на алуминиумска легура може да обезбеди напредна заштита од паѓање и испакнување. Континуирана моќност : 250 W (Ве молиме, осигурете се дека вкупната оценета моќност на поврзаната опрема е 250 W). Заштита : Преоптоварување со краток спој, пренапон, обратна поларитет под/над. Опремено со тивок вентилатор за ладење, автоматски работи со различна брзина според оптоварувањето на напојувањето (WATT) и температурата за да се расипе топлината и да се намали работната бучава.

Особините