.

Quul врежана рачна суета шминка рачка за козметички компактни жени

Quul врежана рачна суета шминка рачка за козметички компактни жени

DEN 6806.56

Стока
Достапно е за нарачката

Прецизна изработка, погодна за облекување Совршено за мали девојчиња или дами, оваа рака што ја држеше ќе ги натера девојките да се чувствуваат како принцеза кога ќе погледнат во тоа. Големина : 25*11,5 см. Пластика + стакло. Прецизна изработка, погодна за облекување. Совршено за мали девојчиња или дами, оваа рака што ја држеше ќе ги натера девојките да се чувствуваат како принцеза кога ќе погледнат во тоа. Големина : 25*11,5 см. Пластика + стакло. Прецизна изработка, погодна за облекување. Големина : 25*11,5 см. Пластика + стакло. Димензиите се мерат рачно, има неизбежно грешка од 1-3 см, ве молиме преовладувате во натура. Постојат различни степени на разлика во бојата заради различни светла за стрелање. Предмет на вистинската работа.

Особините