.

Huangxing - Силиконски гумени цевки се нанесуваат на електрична опрема, 5mmx3mmx10m

Huangxing - Силиконски гумени цевки се нанесуваат на електрична опрема, 5mmx3mmx10m

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Големина : (Внатрешен дијаметар x Надворешен дијаметар) 5 MMX3 MMX10 M, 6 MMX3 MMX10 M, 14 MMX8 MMX1 M, 3 MMX5 MMX100 M12 MMX16 MMMX2 M Име на производот : силиконски цевки; Материјал : Силикон. Силиконска гумена цевка ќе издржи повторена употреба и за визуелна инспекција на течности. Максимална температура : 200 ° C; Минимална температура : 60 ​​° C ;. Содржина на пакет : 1 M/10 M/100/2 Meters Силиконски цевки. Големина : (Внатрешен дијаметар x Надворешен дијаметар) 5 MMX3 MMX10 M, 6 MMX3 MMX10 M, 14 MMX8 MMX1 M, 3 MMX5 MMX100 M12 MMX16 MMMX2 M. Име на производот : силиконски цевки; Материјал : Силикон. Силиконска гумена цевка ќе издржи повторена употреба и за визуелна инспекција на течности. Максимална температура : 200 ° C; Минимална температура : 60 ​​° C ;. Содржина на пакет : 1 M/10 M/100/2 Meters Силиконски цевки. Должина : 1m/10m/100 m/2mouter Дијаметар : 3mm/8mm/5mm Внатрешен дијаметар на : 5mm/6mm/14mm/3mmthis меко, флексибилно цевки е дизајниран за најразлични апликации за пумпа и трансфер.

Особините