.

Кутија САД BSTC605 Неинтризирани статични вреќи за заштита, 2 x 3, транспарентно

Кутија САД BSTC605 Неинтризирани статични вреќи за заштита, 2 x 3, транспарентно

DEN 385.60

Стока
Достапно е за нарачката

Дизајнирано да обезбеди статичка заштита за електронски уреди чувствителни на ESC Мултислојни заштитни чувари против обвиненија. Чантите имаат заптивка за поштенски патенти. Предупредување : Овој производ е наменет само за комерцијална употреба. Овој производ не е на квалификуван список на производи во рамките на програмата за стандардизација на одбраната. 2 x 3 "Неизградени статички вреќи за заштита на статички не е на квалификуван список на производи во рамките на Програмата за стандардизација на одбраната.

Особините