.

АИ-DDPG-B батерија управува со дигитален диференцијален мерач на притисок за простории за изолација, чисти простории, болница заедно со сертификат за фабрички калибр

АИ-DDPG-B батерија управува со дигитален диференцијален мерач на притисок за простории за изолација, чисти простории, болница заедно со

DEN 671.84

Стока
Достапно е за нарачката

Мерење на параметарот : Опсег на диференцијален притисок : -250 до 250 паскали Белешка : Уредот покажува читање само во паскали (250 паскали е 100466 инчи вода) Точност : ± 0,5% F.S максимум над притисок : 2 пати повеќе од оценетиот притисок. Сензор : Интегрирана инженерска единица за инженерство на сензори за диференцијална голема брзина : Фабрички сет 1 Pascal или 0,1 mm WC Power : 2 x AA 1.5 V батерија (по можност алкален) траење на батеријата : 9 месеци (Белешка : Применлива само за стандардни батерии) Големина : Стандарден 4½ инч .) Дијаметар според мерачот на магнехел. Средна : Аларми за воздух или гасови (не-корозивни) : Вграден во аларм за зуи за предупредување за прекршување на процесите (по избор) Врска : 2 НО. АБС пластика на задниот пресек со само 30 мм. Длабочина конструкција : Матно завршница АБС пластично куќиште. Апликации : Изолациони простории, чисти простории, простории за изолација во болници, HVAC, стерилна обработка и складирање, алишта, мониторинг на болничката соба, заразна контрола. ACE инструментите го прават DDPG совршено да го пронајде присуството во околината за контрола на процесите каде диференцијалниот притисок е витален параметар за мерење. Оваа батерија работеше лесно ги заменува конвенционалните аналогни мерачи и нуди точно и брзо мерење.

Особините