.

Комплет за лична заштита на алатката за очи, уши, уста и нос: SF-00111

Комплет за лична заштита на алатката за очи, уши, уста и нос: SF-00111

DEN 206.40

Стока
Достапно е за нарачката

Комплетот со 3 парчиња вклучува очила за очи, капаци на ушите и маска за прашина покриена со газа Очите ќе бидат заштитени од остатоци од воздух и имаат вентилација отпорна на магла. Ушните мафини се одлични за намалување на бучавата, кога ви треба потивок околина. Маската е одлична за намалување на количината на прашина или полен во кој здивнувате. Носете го секое парче сам или комбинирајте ги за максимална ефикасност и заштита. Комплетот со 3 парчиња вклучува очила за очи, капаци на ушите и маска за прашина покриена со газа. Очите ќе бидат заштитени од остатоци од воздух и имаат вентилација отпорна на магла. Ушните мафини се одлични за намалување на бучавата, кога ви треба потивок околина. Маската е одлична за намалување на количината на прашина или полен во кој здивнувате. Носете го секое парче сам или комбинирајте ги за максимална ефикасност и заштита. Сега можете да ја исчистите гаражата, да ја ставате во подрумот и да ги направите сите оние задолженија што сте ги одложиле - овој заштитен сет од 3 парчиња ќе ви помогне да останете безбедни! Вклучува мафици за уши, очила за очи и маска за дишење на газа. Само за општа намена - не се наменети за опасно, хемиско, нуклеарно опкружување или кое било индустриско барање.

Особините