.

Дишете природно-замена IAP-GG-125 јаглероден филтер 4-пакет за Idylis IAP-GG-125 филтер за прочистување на воздухот C, Дел # 0560976, направен во САД

Дишете природно-замена IAP-GG-125 јаглероден филтер 4-пакет за Idylis IAP-GG-125 филтер за прочистување на воздухот C, Дел 0560976,

DEN 215.84

Стока
Достапно е за нарачката

Директна замена-измерена точно за да одговара на Idylis „E“ IAP-GG-125 серија прочистувачи на воздухот - Заменете ги старите филтри за само секунди. Мерка на јаглеродни филтри : 4,8 ”x 19,25” x 0. Компатибилен со : Idylis IAP-GG-125, Germguardian FLT5000 / AC5000, AC5000 E, AC5250 PT, AC5350 B, AC5350 BCA, AC5350 W, AC5300 B, CDAP5500 BCA, CDAP5500 WSP, BXAP040, BXAP250, CDAP500 4 Пакет-Премиум Квалитет Дополнителни дебели јаглеродни пред-филтери-Пред-филтерите на јаглерод на јаглерод не се само подебели од водечките брендови на производител на оригинална опрема (OEM), туку и чинат помалку. Стапици на фаул мириси, прашина, првут, миленичиња коса и други честички во воздухот. Направени во САД - пред -филтери од јаглерод исечени и спакувани во Минесота во нашиот комерцијален објект и чиста просторија - семејно и управувано во семејството. 100% гаранција за задоволство-гарантираме дека ќе ги сакате нашите пред-филтери на јаглерод или вашите пари. Нема поставени прашања. Дишете лесно да знаете дека дишете природно има грб. Пластична кеса за зачувување - Чувајте ги вашите филтри за јаглерод свежи и чисти додека не бидете подготвени за промена! Препорачуваме да менувате филтри за јаглерод на секои 1-2 месеци врз основа на употреба. Директна замена-измерена точно за да одговара на Idylis „E“ IAP-GG-125 серија прочистувачи на воздухот. - Заменете ги старите филтри за само секунди. Мерка на јаглеродни филтри : 4,8 ”x 19,25” x 0. Компатибилен со : Idylis IAP-GG-125, Germguardian FLT5000 / AC5000, AC5000 E, AC5250 PT, AC5350 B, AC5350 BCA, AC5350 W, AC5300 B, CDAP5500 BCA, CDAP5500 WSP, BXAP040, BXAP250, CDAP500 4 Пакет-Премиум Квалитет Дополнителни дебели јаглеродни пред-филтери-Пред-филтерите на јаглерод на јаглерод не се само подебели од водечките брендови на производител на оригинална опрема (OEM), туку и чинат помалку. Стапици на фаул мириси, прашина, првут, миленичиња коса и други честички во воздухот. Направени во САД - пред -филтери од јаглерод исечени и спакувани во Минесота во нашиот комерцијален објект и чиста просторија - семејно и управувано во семејството.

Особините