.

Вибит мини голф резултат шутираше со мозочен удар со мозочен удар со алатка за ресетирање на бирање/синџир на клучеви за голф игра со оценка Преносна 2 -цифра спортс

Вибит мини голф резултат шутираше со мозочен удар со мозочен удар со алатка за ресетирање на бирање/синџир на клучеви за голф игра

DEN 118.24

Стока
Достапно е за нарачката

2 -цифрен бројач : Двојно бирање дизајн за броење на хитови, снимки или стапчиња од 2 играчи во исто време Погодно за одржување на резултатите во натпревари и игри. Одделни кликачи на снимки : 2 кликнери се поставени од двете страни одделно за да избегнат забуна, со што е полесно да се следи играта преку независните резултати на удари. Точно оценување : цифрите се движат автоматски од 0 до 9 и потоа се враќаат на 0 секој пат кога ќе го притиснете контролорот, снимајќи ги сите ваши удари брзо и прецизно. Лесен за употреба : Малата големина на бројачот ви овозможува лесно да го држите со само една рака. Работи одлично во секоја временска состојба. Не е потребна батерија. Практичен ланец на мушка : Лесно е да се носи шалтерот со тоа што ќе го прикачите на вашата ракавица, јамка за појас или торба за голф преку неговиот ланец на мушка. Исто така, преносен за да одговара на вашиот џеб. 2 -цифрен бројач : Двојно бирање дизајн за броење на хитови, снимки или стапчиња од 2 играчи во исто време. Погодно за одржување на резултатите во натпревари и игри. Одделни кликачи на снимки : 2 кликнери се поставени од двете страни одделно за да избегнат забуна, со што е полесно да се следи играта преку независните резултати на удари. Точно оценување : цифрите се движат автоматски од 0 до 9 и потоа се враќаат на 0 секој пат кога ќе го притиснете контролорот, снимајќи ги сите ваши удари брзо и прецизно. Лесен за употреба : Малата големина на бројачот ви овозможува лесно да го држите со само една рака.

Особините