.

Тестер за мрежен кабел, RJ11 RJ45 пронаоѓач на линија, мултифункции на жица за трагач со сонда, етернет LAN мрежен кабел за одржување на кабел, тест за телефонска линија, с

Тестер за мрежен кабел, RJ11 RJ45 пронаоѓач на линија, мултифункции на жица за трагач со сонда, етернет LAN мрежен кабел за одржување

DEN 463.84

Стока
Достапно е за нарачката

▲ RJ45 RJ11 Следење на жицата : RJ11 и RJ45 жиците можат да се најдат преку предавателот Едноставно и брзо е да се најде линијата без да се соблече надворешната кожа на линијата. Калибрација на жицата на жицата : Може да ја открие жицата секвенца, отворено коло, краток спој, погрешен пар и обратното поврзување на мрежната линија. ▲ Откријте го нивото на линијата и позитивната и негативната поларитет : Користете го само предавателот за да ја откриете батеријата позитивно и негативно и одредување на ниво. Decontion Статусот на статусот на телефонската линија : Може да го открие статусот на работната телефонска линија (мирување, ingвонење, надвор од кука) и да ја дискриминира линијата за врски или прстенот. ▲ Откривање на конекција на жицата : Само предавателот може да се користи за откривање на статусот на врската на линијата. ▲ Показа за поттикнување на наводот : Ротирајте го копчето за функција на предавателот на положбата „скенирање“. Кога батеријата на предавателот е помала од работниот напон, индикаторот за функција на лов „скенирање“ на предавателот ќе трепка. Кога индикаторот трепка, ве молиме заменете ја батеријата навреме. ▲ Индикација за поттикнување на приемникот : Вклучете ја моќноста на предавателот, притиснете и држете го копчето „Скенирање“ на приемникот за да ја донесете сондата во конекторот RJ45 на предавателот и прилагодете го копчето за прилагодување на јачината на звукот на максималната позиција на волуменот. Ако не се слуша звук од приемникот или кога имате мал звук, ве молиме заменете ја батеријата на време. ▲ 3,5 мм приклучок за слушалки : приклучокот од 3,5 мм овозможува слушалките да бидат прикачени во бучни околини. ▲ Содржина на пакетот : 1 x Transmiter, 1 x приемник, 1 x слушалки, 1 x RJ11 интерфејс за конвертор, интерфејс за конвертор 1 x RJ45, батерии од 2 x 9 V, 1 x Упатство за корисникот. ▲ 24-месечна гаранција : Ние нудиме 24 месеци безусловна гаранција и услуга по продажбата по продажбата. Содржина на пакет : 1 x предавател, 1 x приемник, 1 x слушалки. ▲ RJ45 RJ11 Следење на жицата : RJ11 и RJ45 жиците можат да се најдат преку предавателот. Едноставно и брзо е да се најде линијата без да се соблече надворешната кожа на линијата. Калибрација на жицата на жицата : Може да ја открие жицата секвенца, отворено коло, краток спој, погрешен пар и обратното поврзување на мрежната линија. ▲ Откријте го нивото на линијата и позитивната и негативната поларитет : Користете го само предавателот за да ја откриете батеријата позитивно и негативно и одредување на ниво.

Особините