.

William Veeck PSA DNA потпишана X2 Chicago Cubs Check 3-3-1919 Autograph

William Veeck PSA DNA потпишана X2 Chicago Cubs Check 3-3-1919 Autograph

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

Сертиран од автентикаторот на третата страна #1 и еден од највисоките продавачи на потписи Секогаш се испраќаше истиот ден платено осигурено. Еден од најголемите залихи на лична сопственост, а не „пад на бродот, обележете“ Операција на сите предмети овде. Над 25 години Национални колекционерски држачи за пребарување на Интернет за нас. Сертиран од автентикаторот на третата страна #1 и еден од највисоките продавачи на потписи. Секогаш се испраќаше истиот ден платено осигурено. Еден од најголемите залихи на лична сопственост, а не „пад на бродот, обележете“ Операција на сите предмети овде. Над 25 години Национални колекционерски држачи за пребарување на Интернет за нас. Автентично овластено потпишано колекционерско од Интернет # продавачот на автентични потписи.

Особините