.

Компјутерска кула стојат компјутерски заграда компјутер со тркала за заградување на процесорот цврсто дрво десктоп компјутерска мејнстрим отстранлив фиока за ша

Компјутерска кула стојат компјутерски заграда компјутер со тркала за заградување на процесорот цврсто дрво десктоп компјутерска мејнстрим отстранлив

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Практичен штанд на процесорот на кулата : Правилно зголемете го растојанието за да ја задржите компјутерската кула подалеку од земјата, да го зајакнете дното и околната дисипација на топлина за да ја одржувате чиста и вентилирана, и зачувајте го десктопскиот простор со ставање на процесорот под или следно Стабилност - Овој штанд со тешки процесори може да го заштити вашиот компјутер добро од случајно судири со своите засилени полици, го прави вашиот компјутерски процесор безбеден. ✔cpu stand's 【дното】 : гуми за рициново, со свои сопирачки. ✔ Заштита на животната средина на сопственикот на CCPU】 : Цврст дрвен материјал, шуплива дисипација на топлина, лесна за движење. ✔ 【【【【【【】】】】】】 : 1,2 см, тој е навистина издржлив. Исто така, го зголемува долгиот животен век. ✔ CCPU Stand's 【Дизајн】 : Јазот е помал, а лентата е поширока за да се одржи дисипацијата на топлина. ✔ CCPU Bracket's 【Logistics】 : Ние ќе ги доставиме предметите во рок од 1-3 дена, со проценето време на пристигнување од 9-15 дена. Практичен штанд на процесорот на кулата : Правилно зголемете го растојанието за да ја задржите компјутерската кула подалеку од земјата, да го зајакнете дното и околната дисипација на топлина за да ја одржувате чиста и вентилирана, и зачувајте го десктопскиот простор со ставање на процесорот под или следно. Стабилност - Овој штанд со тешки процесори може да го заштити вашиот компјутер добро од случајно судири со своите засилени полици, го прави вашиот компјутерски процесор безбеден. ✔cpu stand's 【дното】 : гуми за рициново, со свои сопирачки. ✔ Заштита на животната средина на сопственикот на CCPU】 : Цврст дрвен материјал, шуплива дисипација на топлина, лесна за движење. ✔ 【【【【【【】】】】】】 : 1,2 см, тој е навистина издржлив. Исто така, го зголемува долгиот животен век. ✔ CCPU Stand's 【Дизајн】 : Јазот е помал, а лентата е поширока за да се одржи дисипацијата на топлина. ✔ CCPU Bracket's 【Logistics】 : Ние ќе ги доставиме предметите во рок од 1-3 дена, со проценето време на пристигнување од 9-15 дена. Едноставен и практичен дизајн : Овој штанд на процесорот е дизајниран да ги поддржува и воздигнува повеќето компјутери во стилот на десктоп/кула, заштедува десктоп простор, го зголемува протокот на воздух и му дозволува на компјутерската кула да дише слободно.

Особините