.

Тим Робинс автограмираше 8x10 фотографија

Тим Робинс автограмираше 8x10 фотографија

DEN 784.00

Стока
Достапно е за нарачката

Тим Робинс автограмираше 8x10 Фото (актер) ** Оваа ставка доаѓа со сертификат за автентичност, заедно со појавување на холограми докажани за припишување од автограм, гарантирајќи ја автентичноста на овој автограм потпишан со рака Автограмскиот магацин ја влошува својата репутација на секоја ставка што ја продава, а автентичноста е нивниот приоритет број еден. Секој автограм е загарантиран за животот да биде автентичен.

Особините