.

1961 Тим на Топс Денвер Бронкос го постави Денвер Бронкос екс/МТ+ Бронкос

1961 Тим на Топс Денвер Бронкос го постави Денвер Бронкос екс/МТ+ Бронкос

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Денвер Бронкос Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Буд Мекфадин, eин Минго и Лионел Тејлор. Овој сет на тимот на Топс Бронкос во 1961 година содржи 8 картички, во просек на одлична/состојба на нане 6. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1961 Тим на Топс Денвер Бронкос го постави Денвер Бронкос (SET) EX/MT+ BRONCOS. Овој тим на Топс Бронкос од 1961 година, Денвер Бронкос, ги содржи фудбалските картички „Топс Бронкос“ од 1961 година и прави одличен подарок за секој обожавател на Бронкос. Со инвентар од над 15,000 тимски комплети, картичките на Дин има тимски сетови и во близина на тимски сетови за скоро за секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето големи сетови издадени помеѓу 1909 и 1979 година. #191 BUD MCFADIN : PSA 7 - NM 1961 TOPPS #194 GENE MINGO : 6,5 - EX/MT+ 1961 TOPPS #190 LIONEL TAYLOR : 5 - EX 1961 TOPPS #195 ELDON DANENHAUER : 7 - NM 1961 TOPPS #193 FRANK PROPCUCA : 7 - NM 1961 Topps #197 Dave Rolle : 6 - EX/MT 1961 Topps #192 Goose Gonsoulin : 6 - EX/MT 1961 Topps #196 Bob Mc Namara : 5 - EX сет дефект по одделение : Број на картички во сет 8 просечна оценка - пондерирана - пондерирана По вредност 6.

Особините