.

Диск за маскирање на бран на хартија за лемење, 3 јадро, 510 степени F температура на перформанси, јачина на затегнување од 20 фунти/инчи, дебелина од 7,3 милји, ширина 1/4, ?

Диск за маскирање на бран на хартија за лемење, 3 јадро, 510 степени F температура на перформанси, јачина на затегнување од 20 фунти/инчи,

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Дисковите за маскирање на бран на лемење се изработени од 4 милји дебела грбна хартија со гума лепило Тие можат да издржат 5 до 8 секунди изложеност на лемење на бран до 510 степени F без трансфер на лепило. Дисковите за маскирање на бран на лемење можат да се отстранат чисто без да оставите остатоци. Елиминира благ и буквар. Мерки 1/4 "ширина од 4 милји дебелина. Дисковите за маскирање на бран се изработени од 4 милји дебела грбна хартија со гума лепило. Тие можат да издржат 5 до 8 секунди изложеност на лемење на бран до 510 степени F без пренесување на лепило. Дисковите за маскирање можат да се отстранат чисто без да оставите остатоци. Елиминираат наклонети на боја и буквар. Мерки 1/4 "ширина од дебелина од 4 мил. Дисковите за маскирање на производи за лемење на производи за маскирање се изработени од 7,3 милји дебела грбна хартија со гума лепило. Тие можат да издржат 5 до 8 секунди изложеност на лемење на бран до 510 степени F (266 степени Ц) без трансфер на лепило.

Особините