.

Magafor 81961600 8196 серија 2 флејта, агол на сечење од 120 степени, 0,630 Сечење со должина на цврста карбид, неоткриена комбинација за потпирање и бит за бројачи

Magafor 81961600 8196 серија 2 флејта, агол на сечење од 120 степени, 0,630 Сечење со должина на цврста карбид, неоткриена комбинација

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Со употреба на вежба со дијаметар Magafor NC во текот на алатката за дупчење, центрирањето и разменувањето се добиваат во една операција Цврстите алатки за карбид нудат долг живот на алатка и побрза брзина на сечење од другите подлоги, но се повеќе кршливи и мора да се користат со ригидни системи за продажба на алатки. Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Магафор е признат како лидер во производството на алатки за прецизно сечење. Со повеќе од 250 опсези и 8 000 димензии, Магафор го нуди решението прилагодено на вашата машинска обработка. Формите, материјалите, должините се исто толку критериуми што се создаваат на специфичните опсези.

Особините