.

Безжичен контролер на Powera за Nintendo Switch - GameCube Style: Gold

Безжичен контролер на Powera за Nintendo Switch - GameCube Style: Gold

DEN 479.84

Стока
Достапно е за нарачката

Класичен дизајн на Game Cube плус поголема D-рампа и додадено копче за лево рамо Контроли на движење и копчињата на системот додадени за компатибилност во сите игри на Nintendo Switch. Индикатор за играчи и LED за предупредување со ниска батерија. Вклучува две батерии АА до 30 часа игра. Класичен дизајн на Game Cube плус поголема D-рампа и додадено копче за лево рамо. Контроли на движење и копчињата на системот додадени за компатибилност во сите игри на Nintendo Switch. Индикатор за играчи и LED за предупредување со ниска батерија. Вклучува две батерии АА до 30 часа игра. Контролерите во стилот на Game Cube се сметаат за најпосакуван начин да се игра Super Smash Bros. Повлечете прецизни напади со употреба на октагонални стапови, поголемо копче и носталгична мускулна меморија на овој официјално лиценциран безжичен контролер на Bluetooth за Nintendo Switch. Оригиналниот дизајн на Game Cube е подобрен со поголеми копчиња за рамо и Д-рампа, плус додадени лево рамо и системски копчиња за компатибилност во сите игри на Nintendo Switch.

Особините