.

3 x тресење рака бренд wah на еукалиптус Емброкација масло 50мл, болки во болки во мускулите на мускулите испрскаат модринки рани чешање на осип, направено во Сингапур

3 x тресење рака бренд wah на еукалиптус Емброкација масло 50мл, болки во болки во мускулите на мускулите испрскаат модринки рани

DEN 1320.80

Стока
Достапно е за нарачката

Како контраритант во третманот на фиброзитис и невралгија и слични услови Да се ​​ослободат симптомите на бронхитис и синузитис. Да се ​​ослободи кашлицата кај хроничен бронхитис и симптоматско олеснување на обичната настинка. Да се ​​ослободат чешањето, болката, болките и ревматските болки. Смирувачко олеснување за спринзи, модринки, рани, болки во зглобовите, тврди вратови и раменици, напнати мускули, чешање на осипување на кожата, забоболка, синусни главоболки, грчеви, тениски лакт, изгореници и мали исечоци. Чистете респираторна, назална и градите на градите.新加坡 制造。 适应 : 纤维织炎, 神经痛, 风 湿痛, 手足 酸软, 筋胳 抽束, 脚腿 麻痹, 颈筋 僵硬, 止痛 消肿, 身体 不 适, 屈伤 扭伤, 跌伤 打伤, 四时 感冒, 头风 刺痛, 伤风 鼻塞, 普通 感冒 症状, 头痛 肚痛, 舟车 晕浪, 风火 牙痛, 皮肉 青肿, 蜂虫 鼠蚁咬伤, 皮肤 痕痒, 足趾 痕痒, 轻微 刀伤, 汤,火烫伤 等 症。 商品 从 产地 产地 新加坡 直邮 发货 , 附带 信息 信息 以 方便 检查 其 交货。 亲们 , 若 要 咨询 华安白树油 , 欢迎 致电 +65 92980828 (新加坡) 与 曾 先生 先生, 或 加微 信号 аха-联系 , 感谢 您 的 光临。. Како контраритант во третманот на фиброзитис и невралгија и слични услови. Да се ​​ослободат симптомите на бронхитис и синузитис. Да се ​​ослободи кашлицата кај хроничен бронхитис и симптоматско олеснување на обичната настинка. Да се ​​ослободат чешањето, болката, болките и ревматските болки. Смирувачко олеснување за спринзи, модринки, рани, болки во зглобовите, тврди вратови и раменици, напнати мускули, чешање на осипување на кожата, забоболка, синусни главоболки, грчеви, тениски лакт, изгореници и мали исечоци. Чистете респираторна, назална и градите на градите.新加坡 制造。 适应 : 纤维织炎, 神经痛, 风 湿痛, 手足 酸软, 筋胳 抽束, 脚腿 麻痹, 颈筋 僵硬, 止痛 消肿, 身体 不 适, 屈伤 扭伤, 跌伤 打伤, 四时 感冒, 头风 刺痛, 伤风 鼻塞, 普通 感冒 症状, 头痛 肚痛, 舟车 晕浪, 风火 牙痛, 皮肉 青肿, 蜂虫 鼠蚁咬伤, 皮肤 痕痒, 足趾 痕痒, 轻微 刀伤, 汤,火烫伤 等 症。 商品 从 产地 产地 新加坡 直邮 发货 , 附带 信息 信息 以 方便 检查 其 交货。 亲们 , 若 要 咨询 华安白树油 , 欢迎 致电 +65 92980828 (新加坡) 与 曾 先生 先生, 或 加微 信号 аха-联系 , 感谢 您 的 光临。.

Особините