.

Западен Честер HVY713NFB HI -VIS полиестерски нараквици - средни, жолти, палми обложени нараквици со нитрилна пена, 7 милји црна TPR поддршка

Западен Честер HVY713NFB HI -VIS полиестерски нараквици - средни, жолти, палми обложени нараквици со нитрилна пена, 7 милји црна TPR поддршка

DEN 144.00

Стока
Достапно е за нарачката

Hi-Visibility Groves : Тие ги штитат рацете на работниците од намалувања и повреди, додека помагаат за подобрување на видливоста на работното место нараквиците се користат во автомобилската индустрија; ракување со стакло; производство; и ракување со материјали Користен материјал : Овие нараквици се прават со употреба на полиестер кој е отпорен на абразија, заштитните нараквици имаат нитрилна обвивка на дланката што обезбедува одличен зафат додека работите со масло и други хемикалии. Дизајн : Работните нараквици имаат беспрекорна градба на плетени школки и поддршка на TPR што обезбедува флексибилност за време на работата, дизајнот на плетењето на ребрата нуди вклопување што ја спречува нечистотијата и загадувачите да не паднат во нараквиците. Стандарди за тестирање : Нараквиците hi-vis се EN388 = 4142 овластени Ова ги прави ракавиците отпорни на пункција; абразија; сечило исечено; и солзи и безбедни за носење додека работите со зашилени елементи. Спецификации на производот : Полиестерските нараквици се достапни во медиум со боја на зелена боја, пар нараквици има 4 во ширина на дланката и должина од 9 625. Hi-Visibility Groves : Тие ги штитат рацете на работниците од намалувања и повреди, додека помагаат за подобрување на видливоста на работното место нараквиците се користат во автомобилската индустрија; ракување со стакло; производство; и ракување со материјали. Користен материјал : Овие нараквици се прават со употреба на полиестер кој е отпорен на абразија, заштитните нараквици имаат нитрилна обвивка на дланката што обезбедува одличен зафат додека работите со масло и други хемикалии.

Особините