.

Комплет за букви и броеви на Astrobrights, 4 , асортиман со 8 бои, 72 парчиња

Комплет за букви и броеви на Astrobrights, 4 , асортиман со 8 бои, 72 парчиња

DEN 103.68

Стока
Достапно е за нарачката

Овие букви и броеви на Astrobrights можат да се користат во училница за да помогнат во создавање на позитивна околина за учење Овој пакет вклучува 72 пред-исечени букви и броеви! 52 големи букви и 20 броеви. Секоја буква и број мерки 4 “, и може да се пренесат на wallsидови со лента, лепливи точки и до билтени со лепак, пакувања и главни делови. Овие букви и броеви доаѓаат во лунарна сина, соларна жолта, космичка портокалова, ракета црвена, Венера Виолет , Fireball Fuchsia, Terrestial Teal и Terra Green. Овие светли бои можат да помогнат во задржување и меморија за деца и возрасни. Зелените трудови, вклучително и сертифицирани FSC, сертифицирани зелени заптивки, зелени-E сертифицирани и јаглеродни неутрални плус хартии. Овие букви и броеви на Astrobrights можат да се користат во училницата за да помогнат во создавање на позитивна околина за учење. Овој пакет вклучува 72 пред-исечени букви и броеви! 52 големи букви и 20 броеви. Секоја буква и број мери 4 ", и може да се издвојуваат на wallsидовите со лента, лепливи точки и до билтени со лепак, пакувања и главни делови. Овие букви и броеви доаѓаат во лунарна сина, соларна жолта, космичка портокалова, ракета црвена, Венера Виолетова, Fireball Fuchsia, Terrestial Teal и Terra Green.

Особините