.

Нов LON0167 HH54P DC 24V COIL 14 PIN 4PDT GREEN LED индикатор за моќност на моќност 5A 240VAC 28VDC (HH54P DC 24 ν Spule 14 Pin 4PDT GRüNE LED-ANZEIGE LEISTUNGSRELAIS 5A 240 νAC 28 νDC

Нов LON0167 HH54P DC 24V COIL 14 PIN 4PDT GREEN LED индикатор за моќност на моќност 5A 240VAC 28VDC (HH54P DC 24 ν Spule 14 Pin 4PDT GRüNE LED-ANZEIGE

DEN 2.67

Стока
Достапно е за нарачката

Име на производот : Електромагнетно реле; Модел : HH54 P Напон на калем : DC 24 V; оптоварување : 5 A AC 240 V/ DC 28 V. Тип : 4pdt; пински број : 14. големина (приближно) : 40 x 27 x 20mm / 1,6 "x 1" x 0,8 "(l * w * t); тежина : 34g (größe (ungefähr) : 40 x 27 x 20 mm / 1,6 'x 1' x 0,8 '(l * w * t); gewicht : 34 g. Содржина на пакет : 1 x Електромагнетски реле (Packungsinhalt : 1 x elektromagnetisches relais. Име на производот : електромагнетски реле; модел; : HH54 P. Напон на калем : DC 24 V; оптоварување : 5 A AC 240 V / DC 28 V. Тип : 4pdt; пински број : 14. големина (приближно.) : 40 x 27 x 20mm / 1.6 "x 1" x 0,8 "(L * (L * l * W * t); тежина : 34g (größe (ungefähr) : 40 x 27 x 20 mm / 1,6 'x 1' x 0,8 '(l * w * t); gewicht : 34 g. Содржина на пакет : 1 X Електромагнетско реле (Packung Sinhalt : 1 x Elektromagnetisches Relais. HH54 P DC 24 V калем 14 пин 4 PDT Зелен LED индикатор за напојување со моќност 5 A 240 VAC 28 VDCFEATURES : 14 PINS 4 PDT, индикатор за LED GREEN, со COIL VOLTAGE DC 24 V, 5 ALECTICNELEL ELETRONGNEGLEGLEGLER Релето за општа намена HH54 P може автоматски да се прилагоди, да го заштити и трансформира електричното коло.

Особините