.

за iPhone 11 Комплет За Замена На Екранот Целосно Склопување Екран На Допир Лцд Дигитализатор Лцд Екран За Замена на Екранот 6,1 инчи А2111, А2223, Комплет За Поправка А2221 Со ?

за iPhone 11 Комплет За Замена На Екранот Целосно Склопување Екран На Допир Лцд Дигитализатор Лцд Екран За Замена на Екранот 6,1 инчи

DEN 496.00

Стока
Достапно е за нарачката

Iphone 11 Замена На Екранот - овој дел е компатибилен со i Phone 11, екранот е 61", Модели : A2111, A2223, A2221. Заштедете пари со одржување на телефонот и замена на ЛЦД-Дигитализаторот На Екранот на Допир. комплет За Замена На Екранот на i Phone за iphone 11-INCELL, IPS и ESR дисплеи се висококвалитетни и обезбедуваат врвно искуство, извонредна резолуција и висок контраст што ќе обезбеди живописни бои. Iphone 11 Замена На Екранот-Заменете за да ги поправите неисправните екрани, мртвите пиксели, испуканиот ЛЦД и проблемите со екранот. Професионалниот ИЦ е повеќе заштеда на енергија и дебелината е иста како и оригиналниот екран. i Phone 11 Комплет За Замена На Екранот-комплетот вклучува-1 заштитна фолија на екранот, 1 леплива налепница за водоотпорна рамка, 3 мини шрафцигери, 1 вшмукувачка чаша, 2 избори, 1 стругалка и 1 игла/игла. Високо Препорачливо За Поправање или Поправка на Iphone Предниот ЛЦД, OLED - препорачуваме професионална инсталација на овој дел. Оштетувањето/дефектот поради неправилна инсталација не е покриено со нашата политика за враќање. Заштедете пари со одржување на телефонот и замена на ЛЦД-Дигитализаторот На Екранот на Допир. Заменете за да ги поправите неисправните екрани, мртвите пиксели, испуканиот ЛЦД и проблемите со екранот.

Особините