.

Комплети на Ваи Лана: Тотален комплет за јога

Комплети на Ваи Лана: Тотален комплет за јога

DEN 523.68

Стока
Достапно е за нарачката

Јоги топка, јога душек и пумпа за нозе Упатство за брошура и тренинг со тонирање ДВД. Јога блок и каиш за јога. Јоги топка, јога душек и пумпа за нозе. Упатство за брошура и тренинг со тонирање ДВД. Јога блок и каиш за јога. Преку нејзиниот пријателски пристап, Ваи Лана ткае античка мудрост со модерната практичност, правејќи ја античката наука за јогата достапна и привлечна за луѓето од сите сфери на животот.

Особините