.

Заменете го резервниот пролет бел цинк обложен надворешен дијаметар од 4мм дијаметар од 0,5мм продолжение пролетна затегнатост со должина на кука 15-60мм 10 парчиња

Заменете го резервниот пролет бел цинк обложен надворешен дијаметар од 4мм дијаметар од 0,5мм продолжение пролетна затегнатост со

DEN 276.64

Стока
Достапно е за нарачката

Силна антиоксидација, анти-киселина и антикорозивна способност Површински третман : Позрачје со бел цинк. Дијаметар на жица : 0,5мм. Надворешен дијаметар : 4мм. Должина : 15мм - 60мм. Сите извори на компресија се професионално дизајнирани, ригорозно пресметани, прецизно произведени и ефикасно тестирани.g : 0,5x4x35mm; значи дијаметар на жица = 0,5мм надворешен дијаметар = 4мм должина = 35mmfeatures : површината е галванизирана, отпорна на корозија и отпорен на оксидација. Дизајнот на отворена кука е лесен за употреба. Тоа усвојува висококвалитетен пролетен челик, кој има голема еластичност, отпорност на замор, отпорност на замор, отпорност на замор, отпорност на замор, отпорност на замор, отпорност на замор, силна пластичност и добра еластичност. Висока пластичност, униформа растојание, униформа сила, стабилна еластичност и ефикасно подобрување на ефикасноста на работата.

Особините