.

Кармен Електра 8x10 Славна фотографија потпишана лично

Кармен Електра 8x10 Славна фотографија потпишана лично

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

UACC регистриран дилер на автограм #192 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. UACC регистриран дилер на автограм #192. 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. Биста и убава поза во ситни, розови врвни и бикини.

Особините