.

PRCD805 - Замена на задниот дел за кондензаторот со двојна патека со двојно работење 80 + 5 UF MFD 370 волти

PRCD805 - Замена на задниот дел за кондензаторот со двојна патека со двојно работење 80 + 5 UF MFD 370 волти

DEN 270.40

Стока
Достапно е за нарачката

Ова е сосема нов кондензатор на задниот дел Дел за замена на највисок квалитет на задниот дел!. Тркалезно двојно трчање. Ова е сосема нов кондензатор на задниот дел. Дел за замена на највисок квалитет на задниот дел!. Тркалезно двојно трчање. Ова е сосема нов кондензатор на задниот дел.

Особините