.

Лекатор за вежбање, мелење на мелење на дрво за мелење на дрво, резба за позиционирање за креации на DIY за изработка на проекти

Лекатор за вежбање, мелење на мелење на дрво за мелење на дрво, резба за позиционирање за креации на DIY за изработка на проекти

DEN 131.84

Стока
Достапно е за нарачката

Голем прозорец обезбедува одлична видливост за подобра контрола на вашата електрична вежба Голем прозорец обезбедува одлична видливост за подобра контрола на вашата електрична вежба. Локаторот за вежбање е изработен од пластичен материјал со висок степен, бит за вежбање и мелење на мелење се изработени од висококвалитетен челик, сите тие се многу цврсти и се користат. Вклучен е вклучен вкупно пакет за резба на вежбање, битови за вежбање 4 PCS и мелење на мелење HSS HSS, ова е прекрасен сет за позиционирање на ротационата вежба, резба, склопување, пренасочување итн. Длабочината на сечење може да се постави до 3/4. Нашиот локатор за резба на вежба е многу лесен за инсталирање со алатката за ротирање, нема потреба од специјални алатки. Голем прозорец обезбедува одлична видливост за подобра контрола на вашата електрична вежба. Голем прозорец обезбедува одлична видливост за подобра контрола на вашата електрична вежба. Локаторот за вежбање е изработен од пластичен материјал со висок степен, бит за вежбање и мелење на мелење се изработени од висококвалитетен челик, сите тие се многу цврсти и се користат. Вклучен е вклучен вкупно пакет за резба на вежбање, битови за вежбање 4 PCS и мелење на мелење HSS HSS, ова е прекрасен сет за позиционирање на ротационата вежба, резба, склопување, пренасочување итн. Длабочината на сечење може да се постави до 3/4. Нашиот локатор за резба на вежба е многу лесен за инсталирање со алатката за ротирање, нема потреба од специјални алатки. Опис : Нашиот вкупен пакет е вклучен 1 парчиња за резба на вежбање, битови за вежбање 4 PCS и мелење на мелење HSS HSS, сите тие се направени од висококвалитетен материјал, многу здрав и за употреба. Локаторот за резба на вежба е многу лесен за инсталирање со ротирачка алатка, а длабочината на сечење може да се прилагоди до 3/4 ". Големиот прозорец од него исто така дава добра видливост кога ја извршувате вашата работа за дупчење.

Особините