.

14x11 рамка Сребрена вистинска дрво Слика Ширина на рамка 1,5 инчи | Внатрешна рамка длабочина 0,5 инчи | Сребрена широка модерна рамка за фотографии комплетна со УВ акри

14x11 рамка Сребрена вистинска дрво Слика Ширина на рамка 1,5 инчи | Внатрешна рамка длабочина 0,5 инчи | Сребрена широка модерна рамка

DEN 777.60

Стока
Достапно е за нарачката

Рамка за сликање на сребро дрво за семејни фотографии, уметнички отпечатоци, платна, документи, деца цртежи, дипломи, сертификати и повеќе мери 14x11 инчи Севкупните димензии на рамката мерат 17x14 инчи Ширина на обликување на рамки : 1,5 инчи рамка Работа длабочина : 0,625 инчи. Нашите рамки се комплетни со акрилен фронт отпорен на УВ, поддршка од табла за пена без киселина и хардвер што виси. Хардвер што виси wallид е вклучен за лесна инсталација. Рамката може да се прикаже вертикално или хоризонтално (портрет или ориентација на пејзаж). Гордо обичај направен по нарачка во САД!. Рамка за сликање на сребро дрво за семејни фотографии, уметнички отпечатоци, платна, документи, деца цртежи, дипломи, сертификати и повеќе мери 14x11 инчи. Севкупните димензии на рамката мерат 17x14 инчи Ширина на обликување на рамки : 1,5 инчи рамка Работа длабочина : 0,625 инчи. Нашите рамки се комплетни со акрилен фронт отпорен на УВ, поддршка од табла за пена без киселина и хардвер што виси. Хардвер што виси wallид е вклучен за лесна инсталација. Рамката може да се прикаже вертикално или хоризонтално (портрет или ориентација на пејзаж).

Особините