.

SMC MGPM20-40Z CYL, компактен водич, слајд BRG

SMC MGPM20-40Z CYL, компактен водич, слајд BRG

DEN 1228.80

Стока
Достапно е за нарачката

Линија на производи : активатор Семејство на производи : Цилиндер за компактен водич MGP. Класа на производи : 20мм MGP слајд лежиште. Опис на дел од СМЦ : ЦИЛ, компактен водич, слајд BRG. Линија на производи : активатор. Семејство на производи : Цилиндер за компактен водич MGP. Класа на производи : 20мм MGP слајд лежиште. Опис на дел од СМЦ : ЦИЛ, компактен водич, слајд BRG. Новиот стил MGP има пократок водич и потенка плоча што резултира во намалување на тежината до 17% во однос на оригиналниот MGP. Серијата е дизајнирана за апликации со високо оптоварување што се наоѓаат во ракување со материјали, кревање и запирање. Цилиндерот користи ултра-компактен дизајн со инкорпорирање на телото на цилиндарот како дел од телото на водичот. Како што се зголемува должината на мозочниот удар, така и должината на лежиштето, со што се зајакнува капацитетот на лежиштето на оптоварувањето на цилиндерот.

Особините