.

Најдобри кабли во светот 6 единици - 8 инчи - педал, ефекти, лепенка, кабел за инструменти, направен со употреба

Најдобри кабли во светот 6 единици - 8 инчи - педал, ефекти, лепенка, кабел за инструменти, направен со употреба

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Ова е прилагодено изградено кабелско склопување, направено од најдобрите кабли во светот (WBC) Ова склопување на кабел е направено со употреба на приклучоци за жица Могами 2319 и еминенција. Ние во WBC секогаш правиме собраниски кабелски собранија од светска класа користејќи многу од водечките брендови за кабел и конектор, доколку не сте во можност да ја пронајдете должината и видот на кабелот што го барате, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе се стремиме За да го соберете потребниот кабел за вас. Брендот на жица што ја користевме за ова прилагодено склопување на кабел : Могами, еден од најбараните про -кабелски брендови, претпочитана од големите студија за снимање и водечките инженери за звук низ целиот свет. Сите кабли Могами се направени во Нагано - Јапонија користејќи ги најдобрите материјали и технолошка експертиза со децении на истражување и развој. Револуционерниот мал конектор по еминенција, приклучокот со најнизок профил во светот на хибриден-ТС, комбинира сè добро во палачинка TS, аголни TS и директно TS приклучоци. Поради екстремната мала големина, ќе ја негира потребата да се користат директно TS приклучоци на повеќето опрема за педали и решетки. Технолошки напредната завршница гарантира дека приклучокот го задржува својот висококвалитетен изглед дури и по децении на употреба. И покрај тенок дизајн, овој приклучок за професионално одделение е сè уште сервисиран на терен заради неговиот дизајн што менува игра. Сите наши нарачани кабли се професионално залепени со употреба на светски најдобри кабли комерцијални 4% мешавина од сребро лемење и процес на лемење со помош на азот, уникатен за нас, надминувајќи ги стандардите во индустријата, го подобрува интегритетот на споевите на лемерите во текот на традиционалните методи. Овие се нарачани кабли со убов собрани од најдобрите кабли во светот, ние нудиме најголем спектар на сопствени изградени кабли на пазарот, ги носиме сите главни брендови за кабел и конектор. За многу години им служевме на милиони клиенти со квалитетни собранија - оваа продажба е за 6 единици од 8 инчи долги кабли. Должината на кабелот се мери од врв до врв на секој конектор (погледнете во галеријата за слики). Ова е прилагодено изградено кабелско склопување, направено од најдобрите кабли во светот (WBC). Ова склопување на кабел е направено со употреба на приклучоци за жица Могами 2319 и еминенција. Ние во WBC секогаш правиме собраниски кабелски собранија од светска класа користејќи многу од водечките брендови за кабел и конектор, доколку не сте во можност да ја пронајдете должината и видот на кабелот што го барате, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе се стремиме За да го соберете потребниот кабел за вас. Брендот на жица што ја користевме за ова прилагодено склопување на кабел : Могами, еден од најбараните про -кабелски брендови, претпочитана од големите студија за снимање и водечките инженери за звук низ целиот свет. Сите кабли Могами се направени во Нагано - Јапонија користејќи ги најдобрите материјали и технолошка експертиза со децении на истражување и развој. Револуционерниот мал конектор по еминенција, приклучокот со најнизок профил во светот на хибриден-ТС, комбинира сè добро во палачинка TS, аголни TS и директно TS приклучоци.

Особините